Er du den vi leter etter?

Borregaard tenker nytt og beveger verden mot et grønnere samfunn gjennom å kombinere bruk av teknologi med kompetanse og innovasjon. Nå søker vi etter 15 nye ingeniører innen prosess, kjemi, maskin, prosjektledelse, automasjon, elektro, mekanisk, dokumentasjon, kybernetikk og robotikk til verdens mest avanserte bioraffineri!

Gjennom kompetanse innen salg og marked, forsking, produksjon og digitalisering har vi utviklet et bioraffineri i verdensklasse. Våre bærekraftige produkter og løsninger kan spille en viktig rolle i å møte noen av verdens største utfordringer: Befolkningsvekst og klimaendringer. Høy utnyttelse av fornybare råvarer og produkter som erstatter oljebaserte alternativer, resulterer i lave karbonavtrykk og gjør Borregaard til et bærekraftig og innovativt selskap med løsninger verden trenger.

I tiden fremover planlegger vi økt aktivitet gjennom flere nye investeringer og forbedringsprosjekter som skal møte nye krav, både til effektivitet, klima og miljø. Vår ambisjon er å beholde vår ambisjon som verdens mest avanserte bioraffineri, og vi trenger ansatte som på sine unike måter bidrar til det.

Klikk deg inn og les mer om de ulike stillingene her:

Prosjektledere innen mekanisk, elektro eller automasjon

Vedlikeholdsingeniører automasjon

Vedlikeholdsingeniør elektro

Automasjonsingeniør til industriell digitalisering

Ingeniører til innovativ prosessteknologi

Ingeniører til kontinuerlig forbedringsarbeid

Koordinator modeller, tegning og dokumentasjon for bygg